IF Vikingerne til World Sports Games

Så er IFS-holdet klar til at indtage Riga!

Tirsdag 13. juni drager holdet afsted, sammen med 72 andre deltagere fra DAI, til CSIT World Sport Games.
World Sport Games er et multistævne med 11 idrætter.
Arrangørerne forventer op mod 5000 deltagere fra mere end 35 lande verden over.

IF Vikingerne er flot repræsenteret på det udtagne IFS-hold.
Både Dan Haugaard og Kian Andersen har fundet vej gennem nåleøjet til holdet der består af i alt 8 spillere fra hele landet. Derudover er Jonas Hviid og Casper Nielsen fra Aalborg med som trænere for holdet.

Sidste træningssamling var fredag den 2. juni i Aarhus, hvor spillerdragter blev udleveret. Spillerne er optimistiske og tror på et par sejre og to uafgjorte og ja, så er det også ok at tabe en kamp eller to til modstanderne, hvis de er bedre på dagen. En samlet trup udtaler, at de er stolte over at være blevet udtaget af de to trænere Casper og Jonas. Trænerne udtaler, at de i år er bedre forberedt og dermed forventer gode kampe i Riga. Man er lidt spændte på, hvordan holdene imellem vil forvalte de nye dommerregler, som er baseret på fairplay og selvjustits. Stort set uden dommer på banen. De tager det som en spændende og ny oplevelse.

Du kan følge med i holdets anstrengelser på Idræt for sindets facebookside:
https://www.facebook.com/ifsdanmark/

Læs mere om World sport games her:
http://wsg2017.com/en/home/

Del med andre: