Vikingerne til LimoneCup 2013

FinalenTorsdag d. 24 januar drog 8 Vikinger af sted til den årlige fodbold cup i Lyngby.

Afgangen fra Parkvej blev ikke optimal, Jonas´forsøg på at åbne en tilfrosset skydedør, på den lånte minibus, resulterede i et knækket håndtag, og en fortsat lukket dør….. Efter et stykke tid kom delegationen dog på vej, og efter at have samlet resten af deltagerne op i Frederikssund, var man i fint humør på vej til Lyngby.

For at undgå morgentrafikken mod København, havde Jonas planlagt en alternativ rute. Det betød en rundvisning af skovstier, villaveje og andet godt omkring Lyngby.

Holdet ankom således kulturelt oplyste til Lundtoftehallen. Efter omklædning var vi klar til den fælles opvarmning. Arrangørerne havde fået to ergoterapeut-studerende til at stå for opvarmningen. De førte os igennem en god og grundig opvarmning, således at skaderisikoen var minimeret inden kampene.

Første kamp var mod Aktivisterne fra Herlev/Ballerup. Det startede rigtig god, Kian leverede en oplagt kandidat til “årets mål”. Med hælen løftede han bolden over sig selv og sin modstander, for derefter at hamre den op i det ene målhjørne- Flot!

Desværre var vi ikke helt på plads i forsvaret, det straffede de effektive modstandere, og vi måtte gå fra banen med et 5-1 nederlag.

De to næste kampe i gruppespillet blev desværre også tabt, men spillet blev bedre, og humøret var stadig intakt. Resultaterne betød at vi sluttede som nr. 4 i gruppen, og skulle spille mod nr. 4 i den anden gruppe om 7/8 pladsen i turnering. I placeringskampen stod Kæmperne (IFK98) for modstanden, endnu engang hævede holdet niveauet, men desværre var det ikke nok, og vi måtte se os besejret 2-5.

Stor ros til hele holdet for at bevare humøret, og bakke hinanden op, selv om resultaterne ikke var med os. Den gode stemning på holdet, og den fair tilgang til spillet, blev også bemærket af arrangørerne. Vikingerne fik således, for 2. år i træk, tildelt stævnets fair-play pris. Spillerne blev derfor, hver især, præmieret med en flot sportstaske.

Vindere af turneringen blev iøvrigt værterne fra Limone, de besejrede sidste års vindere fra Ryttergården i en flot og velspillet finale.Vikinger i en kort pause

Turneringen gav smag for mere, vi har derfor aftalt en fællestræning med Idrætsnettet i Helsingør. Onsdag d. 13. marts tager vi turen til Helsingør kl. 11-15. Har du lyst til at tage med, kan du kontakte Jonas (24963828 / jshvi@frederikssund.dk)

Del med andre: