Stemning fra skituren

SONY DSCEn dejlig tur er slut, men mange gode minder har vi med hjem.

Vi ankommer til Branäs efter 11 timers kørsel og først da vi er næsten fremme begynder der at ligge lidt sne. Det viser sig at der er masser af sne på pisterne, men vi skal tidligt op hvis vi skal nå det inden den smelter. Vi havde nemlig masser af sol og forårsvejr, så eftermiddagene gik med at slikke sol foran lejlighederne.

Der blev løbet på ski og dem der ikke havde prøvet det, kom rigtig godt i gang og andre der havde erfaring gik straks i gang med de lidt længere blå, røde og sorte pister. Anna var uheldig og lave et grimt styrt på anden dagen, så hun måtte skåne den sidste dag. SONY DSCLaila var dog den der var mest uheldig, hun forvred knæet på vej ud af bussen, så hun opgav helt at stå på ski.

Alt i alt en dejlig tur, med masser af godt kammeratskab og samvær, vi glæder os til næste år.

Del med andre: