Julefrokost aflyst

Kære alle,

Jeg er ked af at skulle meddele, at vi heller ikke i år får en julefrokost. Regeringens udmeldinger onsdag aften gjorde, at alle er enige om, at vi må UDSKYDE julefrokosten. Udskyde betyder, at vi laver vores sammenkomst som en nytårsfrokost, så snart smittetallene tillader det!

Det bliver efter samme koncept – i Kignæshallen som julefrokosten. Vi satser stærkt på, at det kan blive i slutningen af januar – eller begyndelsen af februar. Så snart vi har en dato, så melder vi den naturligvis ud.

Prisen på nytårsfrokosten bliver også 50 kroner – og dem, der har betalt er jo selvfølgelig bare automatisk tilmeldt nytårsfrokosten.

Hvis man ikke ønsker at deltage i den kommende frokost, så kan man få sine 50 kroner tilbage ved at sende en SMS til Adam. Vi håber dog, at alle også har lyst til at deltage i nytårsfrokosten.

Pas på jer selv – og hinanden derude.

De bedste weekend-hilsner

Adam  

Del med andre: