Dag 2 i Branäs

IMG_1717Dag 2 blev dagen hvor der virkelig blev flytte nogle hegnspæle, nogle helt bogstaveligt idet Laila forsøgte, at flytte hele hegnet. Det blev dagen hvor alle fik prøvet at køre op med liften og alle kom ned i god behold uden, at komme til skade. Vi har grinet så vi til sidst havde helt ondt i kinderne. Vi tog turen med bussen om på den anden side af bjerget og havde en hyggelig tur i den smukke sneklædte natur, med træer der var dækket af rimfrost. I dag grillede vi pølser i det fri og eftermiddagen gik så med at fin pudse teknikken. Anna er i en klasse for sig, hun fik i dag indviet den sorte pist. Hun kunne vældig godt tænke sig, at der var en der vil følges med hende, men der mangler vi altså Lasse og Frederik, der var med sidste år.

Tom har også i dag fået taget en masse gode IMG_1711billeder, og ikke mindst film, så vi kan glæde os til en film heroppe fra når han kommer hjem og får klippet det hele sammen. Lone Hjulmand bryder sig vist ikke om at blive fotograferet så meget, men mon ikke hun vender sig til det.

I morgen er vi en gruppe der starter med at køre med gondolliften op på topen og så tager vi hele turen ned og mødes overe på “børnebakken” hvor vi så øver videre, der er lige nogle småting der skal pudse af og så må vi se hvad eftermiddagen bringer.

Endnu en dejlig dag er ved at være forbi og det er tid at få sovet så vi kan være friske i morgen tidlig klokken 8 til morgenmad.

Del med andre: