Endnu en gang tager Vikingerne medalje med hjem fra Norge

Kl. 5 torsdag morgen mødtes vi på Parkvej i Jægerspris. Vejre så ikke på det tidspunkt særlig godt ud til en løbetur, men heldigvis kan meget ændres og vi var endnu en gang velsignet med et pragtfuldt sensommervejr, da vi for 4, gang gæstede Gaustadsløpene i Oslo. Rammen var sat for en dejlig dag i de smukke omgivelser.

Et rigtig godt arrangement, der udover et veltilrettelagt og udfordrende løb, bød på god underholdning. Martin C. sørgede for at sætte et smukt punktum for dagen da han tog sølvmedaljen hjem til Danmark og Vikingerne – stort tillykke til ham, rigtig flot løbet. Også resten af Vikingerne, kan være tilfredse med deres præstation, da vi alle lå pænt placeret helt i top af de ca. 800 deltager.

En lang og dejlig dag sluttede kl. ca. 22 alle trætte og glade og frisk på at gøre det endnu bedre næste gang.

Del med andre: