Den næste periode

Kære alle i IF Vikingerne,

Dette er en vigtig mail besked i forhold til skemaet i den kommende periode. 

Det er sådan, at vi ser ind i syv uger med virkelig mange stævner/festivaler/turneringer. Vi skal praktisk talt rundt i hele landet. Frederiksværk, Fredericia, Næstved, Frederikshavn, Lyngby, Vejle, Gentofte, Gribskov osv… Udover det, så er der lidt helligdage – og øvrige aflysninger. Og sidst, men ikke mindst, så er vores dygtige yogalærer, Lone fremover forhindret i at lave yoga om torsdagen. (Hun har sidste gang i dag, den 2/5 om torsdagen). 

Det betyder, at vi i Idrætsteamet har besluttet os for, at vi laver et NYT skema hver uge frem imod sommerferien. Vi ved godt, at det ikke er optimalt, men det er den bedste løsning, som vi kan komme frem til.

Det betyder, at vi hver torsdag vil sende skemaet ud for den kommende uge på mail, Facebook og hjemmeside. Vi håber ikke, at det skaber for store gener for jer. 

Vi glæder os til at se jer – både hjemme i Frederikssund, men også til alle de dejlige arrangementer på “udebane”.

Det første skema (for uge 19) er vedhæftet her. 

Spred meget gerne budskabet, så alle medlemmer kan få besked om det. 😊

De bedste hilsner fra 

Sarah, Anne og Adam

Del med andre: