Vigtig info

Kære alle Vikinger,
Vi håber, at I nyder påsken. Vigtig info vedrørende den kommende tid i foreningen:
Der er mange forandringer, da vi har mange særarrangementer, helligdage og ferier i løbet af foråret. Derfor bliver der i løbet af de kommende måneder sendt et NYT ugeprogram ud på Facebook og på hjemmesiden. Det vil også være muligt at hente ugeprogrammet i Frederikssundhallen i printet tilstand fra fredag eftermiddag. Vi gør det for at undgå for meget forvirring og for mange ændringer/aflysninger i de forskellige uger.
Programmet for næste uge (uge 17) ligger klar.
HUSK:
– At få betalt kontingent
– At der er generalforsamling på onsdag kl. 10:00 på Klintegården
– At få tilmeldt jer Idræts- og Kulturfestivalen
Fortsat rigtig god påske til jer. Vi glæder os til at se jer igen fra på tirsdag. 🙂
Del med andre: