Vikingerne afsted med “Team Lignano”

Andreas og Kian med det synlige bevis for sejren i Aalborg

Andreas og Kian med det synlige bevis for sejren i Aalborg

IF Vikingerne var tirsdag, deltagere i fodboldturneringen Aalborg Cup.

 

Idræt og Kultur Aalborg havde inviteret deltagere fra det hold, der repræsenterede Danmark, ved World Games i Lignano (Italien) i 2015.
Det betød at Kia og Dan var inviteret sammen med Jonas som holdleder. Desværre betød travlhed på studiet, at Dan måtte melde fra, i hans sted blev Andreas efterudtaget, da der også var afbud fra deltagerne fra IFK98 (Kæmperne)
Derudover deltog Jakob fra IF Limone samt Ronni fra Aalborg der stødte til truppen.

Der var således afgang for de 4 sjællændere mandag eftermiddag, hvor kursen blev sat mod nordvest.
Idræt & Kultur havde sørget for indkvartering på Aalborg Vandrerhjem, hvor vi ankom mandag aften. Efter en hurtig bid mad, samt en uofficiel bordtennisturnering, ramte vi de udmærkede senge.

Tirsdag morgen gik turen til Aalborg stadion og Nordjysk Arena hvor turneringen fandt sted.
Efter morgenmad og samling af tropperne, var vi særdeles klar til kamp. 4 puljekampe skulle spilles og derefter placeringskamp.

Første kamp endte med en sikker sejr på 6-1 over Kragelund. Herefter blev det til en 4-0 sejr over Mariagerfjord, inden det var tid til frokost.
Efter frokosten ventede en lille gruppefinale, her stod vi overfor Træningshøjskolen, der ligeledes var ubesejrede. Kampen blev tempofyldt og tæt, men til sidst kunne vi kæmpe en 3-1 sejr hjem, blandt andet på et pragtmål af Kian, der tordnede den ind, via overliggeren.

I puljens sidste kamp stod Morsø for modstanden, fokus var på at vinde kampen samtidig med, at skader for alt i verden skulle undgås. Det blev til en sikker 5-0 sejr, efter en disciplineret og kontrolleret indsats.

I finalen ventede nu vinderen af den anden pulje, nemlig værterne fra Idræt & Kultur Aalborg. Især en spiller gjorde sig bemærket her, nemlig Daniel, der også var med til World Games, men i denne turnering havde valgt at støtte hjemmeholdet. I en velspillet og god finale, havde vi det lille ekstra overskud og vandt kampen 4-0.

Det var nu 4 trætte, men glade, spillere der kunne sætte kursen hjem mod Sjælland, endnu en stor oplevelse rigere.
TAK til Aalborg for invitationen og et supergodt stævne!

Se video fra stævnet på IF Vikingernes åbne facebook side:Video fra Aalborg Cup

 

 

Del med andre: