IF Vikingerne til Festival i Vejle

Idrætsfestivalen for sindet blev i år afholdt for 20.gang. Igen i år var Vejle Idrætshøjskole Centrum for 3 dage med Idræt, højt humør, fest og godt kammeratskab. WP_20150702_001Idrætshøjskolen var nyrenoveret og tog sig flot ud, vejret var i år helt perfekt, så rammerne kunne ikke være bedre. 22 Vikingerne var tilmeldt og blev dermed en del af de i alt 256 deltagere. Vikingerne stillede op i Maze-gang, Cross-løb, fodbold, Speedshooting, Volleyball, 3-kamp, Triatlon, 100 m løb og Krolf. Holdet var dermed repræsenteret i samtlige discipliner ved festivalen og gjorde en flot figur i dem alle. I volleyball stillede vi med to hold, de sluttede som nr. 8 og 13 ud af i alt 24 hold. I Fodbold måtte holdet se sig slået i kvartfinalen af de senere sølvvindere fra Måløvgård, i en kamp hvor Vikingerne lige så godt kunne have vundet- ØV!

Heldigvis gik det lidt bedre i de individuelle discipliner, vi kan i hvert fald konstatere at det ikke var sparkestyrke der manglede på holdet. I Speedshooting vandt Vikingerne både Herre- og damekategorien, Dan sparkede 119 km/t og Christina 92 km/t- så pas på med at stå i vejen for dem! Dan tog også guldet i 100 m løb, mens Christina fik bronze hos kvinderne. Christina tog sig også af bronzen i triatlon. I Krolf kom både Kenneth og Lone på podiepladserne, da de tog bronze i dame og herre rækken. Tillykke til alle medaljevinderne, men medalje eller ej, så havde alle deltagerne en rigtig god tur med store oplevelser.

Se artikel/billedserie fra Vejle Amts Folkeblad Klik her

Næste store oplevelse venter i september hvor Vikingerne arrangerer Friluftsugen, sidste frist for tilmelding er 10. august
http://vikingerne.info/2015/05/12/friluftsugen2015/

Del med andre: