Vikingerne på Club La Santa

Læs her Anna Jørgensens beretning fra turen med Vikingerne/Dai til Club La Santa 17. -24. januar

Fredag d. 17. januar 2014 var vi tre Vikinger, der tog til Lanzarote på Club La Santa for at komme ned til sol og varme og for at dyrke en masse sport. Vi tog tidligt afsted om morgenen og var hjemme igen fredag d. 24. januar 2014. På denne uge fik vi prøvet en masse forskellige sportsgrene som padeltennis, bodybike, senior cirkeltræning, tennis, moutainbike mm. Vi blev indkvarteret i lejligheder og spiste ude stort set hver aften, hvilket var enormt hyggeligt, og vi fik snakket og grinet en masse.

Hver morgen var der morgengymnastik efterfulgt af en løbe- eller gåtur, og så var dagen ligesom startet med efterfølgende sport, og der var også nogle der tog på arrangerede ture til f.eks. Turquise market og Ildbjergene. Der var rigeligt at vælge imellem, og stedet er et sandt mekka for sportsinteresserede, hvilket kun kan anbefales.

Turen var arrangeret af DAI i samarbejde med Vikingerne, og der var også nogle med fra andre idrætsforeninger for sindslidende. Dette gjorde, at vi mødtes på kryds og tværs af de forskellige idrætsforeninger, og der blev skabt nye forbindelser og relationer.

Alt i alt kan turen kun anbefales, da man bliver afhængig og kun ønsker at komme afsted igen, så vi glæder os til næste år og gense de andre søde og rare mennesker. Det var en rigtig god tur krydret med både sport og socialt samvær, så begynd at spare op nu og glæd dig til en fed uge med alt hvad hjertet begærer.

Del med andre: