Super Volleydag i Vikingerne

Volley 22. januar 2014Vikingerne havde onsdag d. 22. januar, sammen med Dansk Vollyball Forbund (DVBF), inviteret til Volleydag i Frederikssundhallerne.
48 deltagere havde tilmeldt sig, til en dag der både bød på et ministævne og en workshop, hvor man kunne få gode råd og tips af Sara fra DVBF. Der var både lokale deltagere samt spillere fra Ryttergården (Holbæk), Roskilde og Ballerup. Efter en god opvarmning blev deltagerne inddelt på holdene. Det lykkedes, med god hjælp fra Ballerupdeltagerne, der lod sig splitte op, at lave 6 konkurrencedygtige hold. Stævnet bød på masser af god volleyball og tætte kampe men frem for alt en rigtig god stemning og højt humør. Efter de indledende kampe blev der spillet om Guld, Sølv og Bronze i én pulje, mens den anden pulje afgjorde 4-5-6 pladsen. Nok en gang endte Ryttergården som vinder, og vi må bare sande at deltagerne fra Holbæk kan noget helt særligt når det kommer til boldidrætter. Uanset om vi indbyder til fodbold eller volleyball, ender det som regel med at Ryttergården støvsuger området for ædelt metal – måske vi skulle prøve med floorball?

Tak til alle deltagere for en rigtig god dag!