Vikingerne til floorballstævne i Helsingør

Floorball firmacup 2013Vikingerne deltog for 2. gang i ÅbenAftenCup i Helsingør tirsdag d, 12. november.
Denne gang havde holdet udgangspunkt i de spillere, fra Vikingerne og Team2010, der træner sammen om mandagen i Jægerspris Underducks. Det betød således at vi havde glæde af Andreas og Ronny fra TEAM2010. Derudover bestod holdet af Thomas W, Thomas J, Phillip og Kian. Torben og Jonas stod klar på sidelinjen i tilfælde af skader, men der blev heldigvis ikke brug for deres hjælp!
Konceptet for turneringen var helt klart – 16 hold, 3 timer, 30 kampe. Holdene var indelt i to rækker, afhængig af floorballerfaring.
Vikingerne/Team2010 deltog i sølvturneringen, den næstbedste række, hvor de skulle spille tre kampe.

I første kamp så man allerede at mandagstræningen havde båret frugt. Den internationale Højskole fra Helsingør blev besejret 6-3 og holdet fik således sin første sejr nogensinde! I de to efterfølgende kampe blev modstanden dog noget skarpere hvilket resulterede i to nederlag. Humøret fejlede dog intet, og der blev kæmpet til det sidste. Status blev derfor at holdet sluttede som nr 3 i puljen efter en rigtig flot indsats. Næste Aftencup bliver tirsdag d. 18. februar, hvor vi igen skal ud til en forrygende floorball fest.

Resultater/billeder fra stævnet kan ses her (opdateres fredag d. 15/11) http://www.helsingorfloorballcup.dk/

 

 

Del med andre: