Vikingerne vandt sølv til Volley-DM 2013

Vikingerne drog, meget tidligt, torsdag d. 18 april til DGI-huset i Vejle.B-rækkens Sølvmedaljevindere

Her skulle der dystes om det uofficielle Danmarksmesterskab i Volleyball.
Vi havde lånt støttecenterets bus, hvilket var super, det eneste minus er dog den manglende radio..
Heldigvis havde Torben N. en stak cd’er med, så til tonerne af Shakin´Stevens drog vi vestover.

Holdet var tilmeldt i B-rækken, her skulle vi kæmpe mod IF Coming Up, IFS Vestjyderne og de lokale fra Vejle.
Turneringsformen var meget enkel, 2 puljer á 4 hold, de to vindere af hver pulje mødtes i en finale.
Hver kamp bestod af 2 sæt á 10 minutter, samlet flest point vandt matchen.

Første kamp mod IF Coming Up blev en rodet affære, vores spil var nervøst og hang ikke sammen.
Vi endte derfor med at tabe sættet 14-21. I andet sæt blev det meget bedre, og vi vandt 19-15.
Desværre var det ikke nok, og vi tabte således samlet 33-36.

Det betød at de to næste kampe skulle vindes, hvis vi ville spille med om medaljerne.

I kamp nummer to, stod vi overfor IFS Vestjyderne, de havde netop besejret IF Coming Up, så det tegnede til at blive en svær kamp.
Heldigvis fandt vi noget af det allerbedste spil frem, og vandt begge sæt , samlet sejr på 44-26.I den sidste indledende kamp mødte vi Vejle, her var vi favoritter, da de havde tabt begge deres kampe.
Det var dog klart at alle point ville blive vigtige i forhold til den samlede stilling, så der blev gået koncentreret til opgaven. Kampen endte med to vundne sæt og ciffrene 48-19. Resultaterne betød at tre hold sluttede lige på 1. pladsen, alle med to sejre og 6 point. Heldigvis var bedst i det indbyrdes regnskab, og dermed kvalificeret til B-rækkens finale!

I finalen stod vi overfor Odense. første sæt var helt tæt, og stillingen var således 17-17 inden de sidste 10 minutter.
Desværre kunne vi ikke holde dampen oppe, og i 2. sæt trak Odense fra og vandt samlet finalen 38-28. Dermed sluttede det med flotte sølvmedaljer, det var første gang at Vikingerne vandt medaljer ved stævnet.