Dag 1 i sneen

IMG_1459Efter en god nat søvn og et solidt morgenmåltid, var det tid til at komme ud i sneen. Vi skulle dog først ha’ udleveret vores udstyr og med lidt bytteri af støvler, var vi klar til “børnebakken”. Det gik rigtig fint, alle fik overvundet den første bekymring og sluttede dagen med en god oplevelse. Der blev flytte nogle grænser, og mon ikke der bliver flytte nogle flere i morgen, stemningen her til aften var høj og alle har mod på at tage udfordringen op. Som sædvanlig var det formanden der stod for det flotteste styrt i dag, selvom Laila nu forsøgte at gøre at gøre sit til at hun tog prisen. Der var heldigvis ikke vidner (udover Jonas, der havde ryggen til) til mit styrt og Tom vores fotograf, der ellers har taget rigtig mange gode billeder, var af gode grunde heller ikke der.

IMG_1522I morgen starter vi igen på “børnebakken”, der er et par stykker der mangler at prøve liften. Når det er klaret kl. 11 kører vi rundt om bjerget, så de der skal ud at vandre, får et nyt område at gå i, og der er nogle gode grønne piste til den videre udvikling af skifærdigheder. Kl. 14 har vi planlagt fælles frokost i det fri – hvor vi griller pølser. Resten af eftermiddagen er der “fri leg”.

Kl. er nu 22.00 og det er ved at være tid at komme i seng. Men I får mere i morgen.

Del med andre: